Wat doen we

Combinatie hout beton

Om de omheining een meer natuurlijke uitstraling te geven wordt vaak gekozen voor een combinatie van hout en beton. Het hout dient dan om de bovenzijde af te schermen terwijl het beton zorgt voor een stevige constructie en bescherming aan de vochtige ondergrond.

Draad afsluiting

Draadafsluiting met bovenbuis
    Door een bovenbuis te bevestigen aan een standaard draadafsluiting krijg je een veel sterker geheel. Ideaal wanneer je de omheining wil laten begroeien met klimplanten of bekleden met rietmatten. Ook het doorbuigen van de draad wordt zo voorkomen.
    Draadafsluiting met betonplaat
    Bij deze omheining wordt een betonnen plaat deels in de grond bevestigd. Dit zorgt voor een betere constructie en voorkomt schade als je het gras maait. Ook wanneer je dieren hebt of last hebt van vossen is deze omheining een prima keus.
    Draadpanelen
    Draadpanelen lijken qua uitzicht bijna net hetzelfde als draadafsluitingen maar zijn niet vervormbaar. Hierdoor krijg je dus een veel stevigere constructie dat tegen een stootje kan. Ook naar inbraakveiligheid toe is deze afsluiting een echte topper.

Hout afsluiting

Beton afsluiting

Betonnen schermen met structuren zijn de laatste jaren een echte hype geworden. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van houten planken, keien en heel wat variaties. De panelen zijn steeds in de massa gekleurd zodat je bij beschadiging geen kleurverschil hebt. Naast draadafsluiting zijn betonafsluitingen met houtstructuur een van de meest verkochte afsluitingen van het moment.

Uitdoen en afvoeren van begroeiingen

Wij zorgen voor het uitdoen en afvoeren van je beplanting, struiken en omheiningen dit steeds op een zeer nauwkeurige manier.

Aanleg van gazon & klinkerwerken

Als afwerking van je tuin ben je bij ons ook op het juiste adres voor onder meer het aanleggen van je gazon, klinkeren...